Zabava

[ Izvor: Blic ]

25. 01. 2023. 22:21 23

Bora Čorba: Čim umrem otvara se moj muzej

Čuveni muzičar Bora Đorđević, frontmen benda "Riblja čorba", pojavio se pred pripadnicima sedme sile posle duže pauze, nakon zdravstvenih problema, pa je odmah otkrio kako se oseća.

- Dobro je, dobro je... Ovde sam jer je ovo ipak sjajan festival, sve moguće TV... Nosi neku važnost. Eto, i mi starci da dobijemo neku nagradu! Volim ja da skupljam priznanja ovako, važno je za svakoga, ko kaže da nije tako laže - rekao je Bora Đorđević posle dobijanja priznanja za doprinos muzici, a na pitanje da li ima neko posebno mesto gde drži nagrade, kazao je u svom stilu, kroz smeh:

- Evo, čim umrem otvara se moj muzej! Otvorićemo muzej i videćete...

- Jednom su mi dva dečaka iz Čačka doneli amblem gimnazije i kamen iz reke Morave. To mi je bila najznačajnija nagrada koju sam dobio. Posle sam postao i počasni građanin Čačka - poručio je Bora, pa odgovorio šta misli o novokomponovanoj muzici.

- Ako preslušate naša dva poslednja albuma znaćete šta mislim. Ko zna koliko će trajati, možda se i njima omakne da naprave nešto što će ostati - istakao je muzičar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati