Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

24. 01. 2023. 15:05 1

Probio se ulogama iz crkve: Žene vole Dejana Bućina

Glumac Dejan Bućin je novo ime u našoj kinematografiji, ali ima uspešnu pozorišnu i filmsku karijeru u Nemačkoj.

Dejan Bućin osvojio je domaću publiku ulogom oca Mirona u filmu "Nečista krv-greh predaka", a od nedavno možemo da ga gledamo na malim ekranima u seriji "Popadija".

Mladi glumac novo je ime u našoj kinematografiji, ali ima uspešnu pozorišnu i filmsku karijeru u Nemačkoj.

- Sticajem okolnosti sam odrastao u Nemačkoj i tamo započeo karijeru, a posle počeo da plivam internacionalnim vodama. Srbija mi je uvek ostala mesto gde se vraćam privatno, jer dosad se nije ukazala prilika za dolazak iz poslovnih razloga. "Nečista krv" se desila iznenada - rekao je on ranije.

Takođe je ranije igrao Isusa Hrista i apostola Marka, a našalio se da ga takva glumačka sudbina prati zbog izgleda.

- Jednim delom je to sigurno slučajnost, ali veliki udeo ima i moj izgled. Likom odgovaram toj vrsti religijskih uloga - igrao sam Isusa, apostola Marka i, eto i vladiku Mirona. Možda je vreme da se ošišam i obrijem, kako bih se sklonio od takvih uloga, iako su mi drage jer nose veliki glumački potencijal, kroz osmeh je ispričao Dejan.

Dejan je rođen u Beogradu, gde su se njegovi roditelji i upoznali, ali kada je napunio dve godine njegova porodica se preselila u Salcburg. Potom je jedno vreme živeo u Bonu, a zatim u Frankfurtu, gde se školovao.

- Te česte selidbe bile su redovne jer mi je otac radio u diplomatiji - rekao je Bućin.

Poreklo sa majčine strane vuče iz Bosne, a sa očeve iz Crne Gore. Dejan je upisao političke nauke, ali je svoj hobi glumu uspeo da pretvori u uspešnu karijeru.

- Gluma je u raznim oblicima bila prisutna u mom životu. Tokom gimnazije u Frankfurtu shvatio sam da mi je to zabavno i počeo sam da igram u tamošnjem pozorištu dve predstave. To mi je zagolicalo maštu da taj hobi pretočim u profesiju, pa sam nakon prva dva semestra političkih nauka iz prvog pokušaja upisao Akademiju glume u Minhenu - otkrio je jednom prilikom Dejan.

Bućina ćemo imati prilike da vidimo u predstojećem filma Terensa Malika "The Day of The Wild", koji se, sigurno pogađate, bavi epizodama iz života Isusa Hrista. Takođe se pojavio u francuskoj verziji filma "Lepotica i zver" uz čuvenog Vensana Kasela, a imao je priliku da sarađuje i sa Orlandom Blumom i manekenkom Karom Delavinj u seriji "Carnival Row".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati