Zabava

01. 12. 2022. 10:26 0

"Mislila sam da ću umreti": Dženifer o raskidu s Benom

Put do uplovljavanja u bračnu luku za pevačicu Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka nije bio lak. U novom intervjuu, pevačica se osvrnula na to kako se osećala nakon što su raskinuli svoju prvu veridbu 2004. godine.

"Taj raskid i sve nakon njega mi je bilo tako bolno. Kada smo pre 20 godina otkazali to venčanje, srce mi je bilo slomljeno kao nikada u životu. Iskreno, osećala sam se kao da ću umreti", iskreno je priznala 53-godišnja pevačica, prenosi Page Six.

"Nakon toga sam se sledećih 18 godina samo vrtela i jednostavno nisam mogla to da uradim kako treba. Ali sada, 20 godina kasnije, ipak imamo srećan kraj. Zapravo je to ‘nikad se ne bi dogodio u Holivudu‘ - kraj", dodala je Džej Lo.

Ona i 50-godišnji Aflek svoju romansu su obnovili 17 godina nakon što su se prvi put razišli. Pevačica je takođe najavila da će objaviti novi album "This Is Me... Now", ažuriranu verziju izdanja iz 2002. "This Is Me... Then".

Dženifer i Ben prvi put su se verili u novembru 2002, a raskinuli su dve godine kasnije.

"Sada razmišljam o poruci albuma - ako, poput mene, imate periode u kojima ste izgubili nadu i zamalo odustali, nemojte. Prava ljubav zaista postoji i neke stvari traju zauvek, to je stvarnost. Želim tu poruku da pošaljem u svet, a pritom moram da budem dosta ranjiva", zaključuje pevačica.

U aprilu 2021. objavljeno je da su počeli da se druže nakon njenog raskida s bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom. Verili su se godinu dana kasnije, a (konačno) venčali u julu 2022. u Las Vegasu. Zatim je usledila formalna ceremonija venčanja na Aflekovom imanju u Džordžiji sledećeg meseca, na kojoj su se pojavili brojni slavni prijatelji poput Meta Dejmona i Kevina Smita. Dženiferina deca Maks i Ema, koje ima s bivšim suprugom Markom Entonijem, kao i Aflekova deca - Vajolet, Serafina i Semjuel, koje ima s Dženifer Garner, takođe su prisustvovali ceremoniji venčanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati