Zabava

I. V.

19. 11. 2022. 20:44 10

Skandal u Domu sindikata: Boris Novković prekinuo koncert (FOTO)

Zbog loših tehničkih uslova Boris Novković je posle tri uvodne pesme napustio koncert i zamolio da se mikrofon popravi. Neverovatno je to da su organizatori koncerta u MTS dvorani, nekad Domu sindikata, imali sve vreme ovog sveta da organizuju koncert proslavljenog jugoslovenskog i hrvatskog pevača, ali su i u ovom slučaju pokazali nesposobnost.

Zaista neverovatna situacija, neočekivana i neobična, jer redak je slučaj da se u vrhunskoj produkciji, posle samo 12 minuta koncerta, odnosno tri pesme, u ovom slučaju Borisa Novkovića, prekine koncert na zahtev kantautora jer mu je, kako kaže, mikrofon prepolovljen.

- Pre koncerta sam ostavio sve spremno, a našao sam razoren mikrofon. Idemo na pauzu. Dođite i sredite ovo - rekao je Novković i napustio binu sa svojim bendom "Noćna straža".

Posle više od pet minuta pauze se vratio na binu uz ovacije i nastavio koncert.

Osetilo se da je Boris Novković bio iznerviran zbog prekida koncerta usled tehničkih problema, da bi po povratku na binu, pre nego što je nastavio da izvodi svoje hitove, poželeo sreću Srbiji na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati