Zabava

[ Izvor: Mediji ]

19. 11. 2022. 15:30 0

Meredit Grej napušta "Uvod u Anatomiju"

Glumica Elen Pompeo, koja tumači glavni lik u seriji "Uvod u Anatomiju", objavila je da posle 19 godina snimanja napušta čuvenu seriju.

Meredit Grej, koju smo pratili od prve sezone serije "Uvod u Anatomiju", objavila je da se povlači iz ove doktorske sage.

Serija, međutim, ne prestaje sa snimanjem.

- Večno sam zahvalna i puna ljubavi i podrške koju ste mi pružili, Meredit Grej iz sezone u sezonu, do 19. sezone - napisala je ona na Instagramu.

- Kroz sve to….ništa od toga…ne bi bilo moguće bez najboljih obožavatelja na svetu. Svi ste vozači i svi ste učinili vožnju tako zabavnom i legendarnom! Ludo vas volim i cenim vas neverovatno. Ovo nije prvi put na rolerkosteru… znate da šou mora da se nastavi i definitivno ću doći u posetu. Sa puno ljubavi i neizmerne zahvalnosti - rekla je ona dodatno.

Lik Meredit Grej će u 19. sezoni serije biti u samo osam epizoda. Serija će se navodno obnoviti i za 20. jubilarnu sezonu.

"Uvod u anatomiju" je američka medicinska drama televizijska serija TV kuće ABC.  Originalni naziv je dobila po čuvenom udžbeniku "Grejova anatomija" koji se koristi na prvoj godini studija medicine, a kako se glavna junakinja Meridit preziva Grej, otuda paralela. Radnja je smeštena u zamišljenoj bolnici "Sijetl grejs" u Sijetlu gde pet stažista započinje svoju hiruršku karijeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati