Film i TV

Direktno.rs

21. 09. 2021. 09:00 0

Derek iz "Uvoda u anatomiju" terorisao sve na setu

Iako publika i dalje ne može da preboli smrt Dereka Šeparda u "Uvodu u anatomiju", tvorcima serije je izgleda veoma drago što se na setu više ne pojavljuje glumac Patrik Dempsi, koji je igrao čuvenog "doktora Mekdrimija".

Dempsi je optužen da je "terorisao" kolege tokom snimanja seta, a kod nekih od njih izazvao posttraumatski stres. Ove tvrdnje izneli su izvori za knjigu "Kako spasiti život: Priča o Uvodu u anatomiju" autorke Linet Rajs.

U odlomku koji je objavio THR, izvršni producent Džejms D. Pariot objasnio je kako su "problemi sa sektorom ljudskih resursa" doprineli da je Dempsijev lik bude "ubijen" 2015. godine, na kraju 15. sezone.

Paeriot, jedan od više od 80 izvore, rekao je sledeće:

- Nisu ti problemi bili seksualne prirode. On je na neki način terorisao set. Neke kolege su zbog njega dobile posttraumatski stres.

Patrik Dempsi (55) bio je najveće ime ove drame kada je ona tek počela da se snima, što mu je dalo veliki uticaj, koji je samo porastao kada je njegov lik, dr Šepard, inače ljubav glavne heroine Meredit Grej, postao srcolomac i omiljeni kod publike.

Njegov prirodni šarm doneo mu je simptatije mase, ali neki ga se očigledno ne sećaju po dobrom.

- Imao je tu moć na setu. Znao je da može da zaustavi snimanje ako mu se prohte i to je plašilo ljude. Studio i mreža su na kraju seli i porazgovarali sa njima. Ali mislim da je u tom trenu i njemu bilo dosta serije. Nije voleo to što je morao da dolazi svaki dan i radi. On i Šonda Rajms (kreatorka serije) su se stalno svađali - rekao je Pariot.

Navodno, ta se tenzija prenela i na njegov odnos sa koleginicom Elen Pompeo (Meredit Grej) koja je postala "frustrirana i ljuta na njega što ne radi dovoljno", tvrdi scenaristkinja i producentkina Dženin Renšo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati