Zabava

[ Izvor: Mediji ]

23. 09. 2022. 17:59 0

Selena Gomez u filmu otkriva detalje borbe sa bolešću

Selena Gomez najavila je autobiografski film "Moj um i ja", kojim će obuhvatiti sve lepe i teške trenutke u životu. Ono što je mnoge zanimalo, a što će se naći i u filmu jesu njene borbe sa depresijom i anksioznošću, kao i borba sa autoimunom bolešću od koje boluje, a to je lupus.

Selena je na svom Instagram profilu podelila početni kadar filma.

"Moj um i ja. Nekada se ne slažemo i postaje teško disati, ali ne bih menjala svoj život", napisala je uz naziv filma koji bi trebao biti objavljen početkom novembra.

U saopštenju za medije pišu detaljnije o filmu.

"Nakon godina koje je provela u središtu javnosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali baš kada dosegne novi vrhunac, neočekivani je obrt povuče u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvata njeno šestogodišnje putovanje u novo svetlo", stoji u saopštenju.

Film, čija je premijera zakazana za 4. novembar režirao je Alek Keshishian, koji je prethodno režirao muzički dokumentarac Madone iz 1991. a koji se zvao "Istina ili izazov".

"Moje dvadesete bile su putovanje kroz dobre, teške i lepe trenutke koje nikada neću zaboraviti", napisala je nakon što je letos napunila 30 godina.

Ona je tada dodala i da joj znaći svaka lekcija koju je u međuvremenu stekla.

"Ja sam neko ko još uči, ali sam sigurnija u ono što je važno i ono što želim. Neko sam ko je zahvalan za svaki pojedini dar i svaku pojedinačnu lekciju na tom putu. Hodam napred ohrabrena toliko snažnim ljudima oko sebe. Želim da dam sve od sebe da podnesem lepo i bolno dan po dan i neka me sve to učini najboljom što mogu biti za sebe, druge i vas", zaključila je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati