Zabava

Direktno.rs

20. 09. 2022. 18:03 0

Lejdi Gaga u suzama zbog prekida nastupa u Majamiju (VIDEO)

Pevačica Lejdi Gaga bila je prinuđena da prekine nastup u subotu u Majamiju, usled oblinih padavina. Pevačica se na taj korak odlučila najpre zbog bezbednosti članova benda, plesača, nje same, ali i publike, međutim njoj je to jako teško palo, što je i istakla u snimku koji je postavila na Instagramu.

- Stvarno smo se trudili da završimo nastup večeras u Majamiju, ali nismo uspeli, jer čak i kad je kiša nekako prestala, munje su padale tačno u tlo tako blizu nas - rekla je Gaga u suzama i dodala:

- Znam da vam se oduvek činim kao "hardkor" loša k*čka, ali ono što stvarno želim je takođe da budem odgovorna i puna ljubavi, i ne znam šta bih da se nešto dogodi bilo kome u publici ili bilo kom članu moje ekipe, benda ili mojim plesačima - objasnila je pevačica.

Ona se potom i izvinila što nije izvela svoj singl "Rain on Me" iz 2020. po kiši, ali je rekla da je prekid nastupa usred grmljavine bila zdrava odluka, te da joj je sigurnost ljudi ipak na prvom mestu.

- Gledajte, godinama su me neki od vas nazivali "majkom čudovištem", u srcu sam znala da je bolje da vas čuvam. Hvala vam što verujete u mene - zaključila je Lejdi Gaga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati