Zabava

25. 08. 2022. 15:15 1

Stalonea ostavila žena posle 25 godina

Glumac ju je 1994. godine prevario, ali ona mu je oprostila neverstvo.

Glumca Silvestera Stalonea i njegovu suprugu Dženifer Flavin mediji su navodili kao primer skladnog bračnog para u svetu poznatih.

Ipak, strani mediji od juče pišu o krahu njihovog braka koji je trajao 25 godina, a Stalone je ovu vest potvrdio jednim gestom – tetovažu svoje supruge na desnom bicepsu prepravio je slikom psa.


Osim što je glumcu predala papire za razvod, Dženifer ga je navodno optužila da je krio imovinu iz njihovih zajedničkih bračnih fondova.

Ipak, na početku njihove ljubavi sve je bilo harmonično i skladno. Brak koji je trajao 25 godina doneo im je tri ćerke, a razlika u godinama (Dženifer je od Stalonea mlađa 22 godine) im nije smetala.
Dženifer je bivša američka manekenka i uspešna preduzetnica. Baš kao i svaki brak i njihov je imao uspone i padove.


Par se upoznao 1988. godine, kada je Stalone bio na vrhuncu svoje karijere. Upoznali su se u restoranu na Beverli Hilsu. Ubrzo nakon počinju vezu, ali već na početku imali su probleme.
Godine 1994. Stalone je ostavio Dženifer putem pisma, u kojem je otkrio da ju je varao sa supermodelom Dženis Dikinson.

Flavin je u vreme raskida izlazila sa australijskim biznismenom Džejmsom Pakerom. O njihovoj vezi mediji nisu mnogo pisali, osim da je Dženifer ostavila milijardera da bi se vratila glumcu.

Čak se verovalo i da je Stalone sa Dženis dobio ćerku, ali je kasnijim DNK testom otkriveno da dete nije njegovo, pa se glumac vratio Dženifer Flavin, koja mu je oprostila prevaru.

- Ne mogu da garantujem šta može da se dogodi kada nisam tu – on je 45-godišnji muškarac – ne mogu da ga promenim. Ipak, on nije pas koji vara svakog dana u nedelji. Pet od sedam noći provodimo zajedno, tako da ne znam kad bi našao vremena - rekla je Dženifer u to vreme.

Od tada par je bio u stabilnom braku u kojem su dobili tri ćerke, Sofiju, Sistinu i Skarlet.

Dženifer, koja je danas uspešna liderka kompanije koja se bavi lepotom, podnela je papire za razvod od holivudske zvezde.

Ona je inače treća Staloneova supruga. Glumac je bio oženjen sa Sašom Čak od 1974. do 1985. godine i sa njom ima dva sina. Nakon razvoda 1985. godine oženio se sa glumicom Bridžit Nilsen, od koje se dve godine kasnije razveo.

Najstariji sin Sejdž mu je preminuo u 36-toj godini života.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati