Zabava

[ Izvor: N1 ]

23. 08. 2022. 13:46 3

Ko će biti voditelj kviza "Želite li da postanete Milioner"?

Od kako je objavljeno da se “Želite li da postanete milioner” vraća na male ekrane vodila se debata ko bi na mestu voditelja mogao da zameni popularnog Ivana Zeljkovića, koji je svojevremeno bio sinonim za ovaj kviz.

Mnogobrojni fanovi ovog kviza, koji će od septembra ponovo startovati na Nova S, tvrdili su prethodnih dana da bez Zeke, kviz neće imati biti "to nešto" posebno i da ne mogu da zamisle da bilo ko drugi dočekuje takmičare u vrućoj stolici. A i ne moraju! Jer Ivan Zeljković će i u novoj sezoni najpopularnijeg kviza na svetu izgovarati tu čuvenu rečenicu "Dobro veče, dobrodošli u kviz 'Želite da postanete milioner'", navedeno je u saopštenju.

Povratak kviza koji ga je proslavio i učinio jednim od najpopularnijih TV lica u Srbiji, Ivana je podstakao da se na kratko vrati iz Dubaija gde živi i radi poslednjih 10 godina i ponovo stane ispred televizijskih kamera.

Kako kaže, počastvovan je zbog poziva da ponovo radi ovaj format i presrećan što će ponovo biti u studiju ‘Mlionera’. “Ono sto je zagarantovano (sem dve sume novca u kvizu) je da će Milioner ponovo ponuditi opuštenu zabavu ali i staviti na test znanja ne samo takmičare nego i sve one kod kuće, koji će se i dalje nervirati kad izgovorim "saznaćemo nakon reklama".

Zeljković se osvrnuo na 2002. godinu kada je “Milioner” počeo sa emitovanjem i kada nije bilo Instagrama, Facebook-a, Tik Toka i iako mnogima zvuči neverovatno, ni YouTube-a. Raduje ga to što će kviz dobiti novo ruho i što će novi ‘Milioner’ moći da se prati i na digitalnim platformama i društvenim mrežama.

Osim toga, pravila kviza, kao što je već poznato, ostaju nepromenjena.

Učesnik koji sedne u „vruću stolicu“ ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.Na putu da osvoje milione imaju na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: "pola-pola", "pozovi prijatelja" i "zamena pitanja". Vreme za razmišljanje je neograničeno.

Očekivanja od samih takmičara će ovog puta biti dodatno veća ako se uzme u obzir to da tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos. “Nekako imam osećaj da će misija konačno biti ispunjena, da ćemo konačno imati dobitnika glavne nagrade od 5 miliona dinara”, dodaje novi/stari voditelj kviza.

Ovaj nagrađivani format Sony Pictures televizije je adaptiran u više od 120 zemalja sveta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati