Zabava

Direktno.rs

27. 06. 2022. 09:27 3

Dileta, volimo te: Očarala slikama s mora (FOTO)

Zgodna novinarka Dileta Leota ne prestaje da mami uzdahe gde god da se pojavi. Slavna italijanska sportska reporterka zaludela je javnost seksepilom, a zbog lepote i atraktivnog izgleda stekla je svetsku popularnost.

Gde god da se pojavi, Dileta je u centru pažnje, a ne postoji muškarac koji barem na tren neće pogledati prema njoj, dok se njene fotografije koje je objavljuje na Instagramu često objavljuju na portalima i društvenim mrežama jer prosto niko ne može da joj odoli.

Sada je objavila fotografiju u oskudnom bikiniju dok leži na dasci za jedrenje i uživa u moru i zracima sunca.

Poput fudbalera, ona je takođe uzela zaslužen odmor posle naporne sezone u kojoj je izveštavala sa stadiona Serije A, te je intervjuisala mnoge slavne ličnosti, a imala je i raznih privatnih avantura, pa iza sebe ima višemesečnu vezu sa turskim glumcem Kanom Jamanom.

Nakon fotografije koju je objavila s mora gde je zavaljena na dasci za jedrenje, usledili su mnogi komentari, a posebno se istakao jedan: "Postoje dve kategorije - oni koji su zumirali i oni koji lažu da nisu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati