Zabava

Direktno.rs

01. 06. 2022. 17:01 0

Lepotica iz "Zlatnog dečka" ćelava za novi Bjelin film (FOTO)

Novi film Dragana Bjelogrlića "Lančana reakcija" govori o incidentu u nuklearnoj elektrani Vinča. Grupa srpskih naučnika koja je konstruisala reaktor bila je ozračena smrtonosnom količinom radijacije. Priča je od glumaca zahtevala da budu ćelavi, a jedna od onih koja je obrijala glavu je i mlada Alisa Radaković.

Ona je takođe morala da smrša, kao i njene kolege, a slažu se da su sve fizičke promene male stvari naspram truda i odgovornosti koje ih čekaju."U toj želji da baveći se naukom i zakonima prirode i pokušavajući da ih ukrotite da služe nama, događa se tragedija i potencijalni gubitak svega što znate. Ta nada, vera i želja da se preživi, želja da budete tu i da se borite jača je od svega, a onda je gubitak kose bila najmanja stvar. Ima toliko mladih i starijih koji su prošli kroz slično. Najizazovnije je naći tu iskru koja ne može da se ugasi i koja preživljava i nastavlja", rekla je mlada glumica.

Alisa tek gradi glumačku karijeru, a gledali smo je i u filmovima "Dara iz Jasenovca", kao i "Zlatni dečko", gde tumači lepoticu odnosno devojku fudbalera.

U retkim intervjuima govorila je o pritisku koji se vrši na žene da izgledaju savršeno.

"Ako prihvatimo pritisak savršene persone koju predstavljmo i drugima i radimo sve što možemo da je održimo, to postaje jedna od glavnih stvari o kojima razmišljamo. Samim tim propuštamo neponovljivu priliku da zaista vidimo i razumemo drugog čoveka, da uživamo u našim sličnostima i različitostima , da se menjamo i razvijamo. Postajemo egocentrični, veoma usamljni, i željni potvrda", rekla je za Student.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati