Zabava

Direktno.rs

30. 05. 2022. 10:11 0

Konstrakta na HRT o "bahatluku", botoksu i EU

Koja li je tajna Ane Đurić Konstrakte, koja li je tajna? Na to pitanje u ovonedeljnoj emisiji Nedjeljom u 2 na Hrvatskoj radio televiziji (HRT) pokušala je da odgovori autorka i pevačica, koja je svojim evrovizijskim nastupom zaintrigirala dobar deo Evrope.

Na pitanje o tajni svoje kose rekla je da šiša samo šiške.

– I onda kad su kritične situacije kao ova sad, ja operem šiške i frizura je gotova, našalila se na početku emisije.

– Šiške štede vreme, poručila je.

Rekla je da joj se život dosta promenio od kad uživa status zvezde.

– U muzici sam dosta godina i ovaj tretman je dosta drugačiji. Sad odjednom, meni se daje ovo, daje mi se ruka, nose mi stvari. I to je ono što me na neki način i muči. Tu spadaju i šamponi. Nude se veliki novci za nešto za što nisam sigurna da je opravdano. Pet hiljada evra, deset, ‘ajde snimi ovo za dvadeset. I mislim da to nekako nije u redu. Ja još nisam krenula da zarađujem novac tako, možda u nekom trenutku hoću, ali to je nešto što me muči, celi taj „advertising“ i koliko se novaca tu troši, naglasila je.

Smatra da će vreme pokazati hoće li znati izbeći "bahatluk".

– Imam dovoljno godina da znam šta mi treba, ne treba mi puno, u tom smislu sam stabilna. Ali, videćemo, izazovi su razni, rekla je.

Složila se da se njena pesma proširila na sve strane i postala narodna pesma.

– Jako je malo negativnih komentara. U nekim trenucima me to i plaši. Ali kad mi se svi jave, vidim da je to ušlo u narod i zbog toga mi je jako drago, kazala je.

Nije računala na dečju publiku, ali slaže se s onima koji kažu da deca to dobro prepoznaju i osećaju.

– Mislim da je to dobar pokazatelj cele stvari.

Za pesmu je rekla da je "mimabilna" i "virabilna.

– Već mesecima ulazi u razne mimove. Tu još dolazi i lako pamtljiv refren, ali i koreografija koja je takođe lako pamtljiva. Neko mi je rekao da je to recept korejskog popa. Mi smo to nesvesno napravila, ali je uistinu proradilo, rekla je.

Kako je to da je u Srbiji pesma pobedila uprkos dominantnom turbofolku.

– To je naša stvarnost, ali mislim da publika ima potencijala da prepozna i neki drugačiji sadržaj. To se sada i pokazalo i to je ono što je nama ostavilo lep osećaj.

Smatra da nije dobra s procenama pa ne može reći koliko će "trajati".

– Možda do kraja ove godine, ali videćemo. Ne znam ni kako ću se ja ponašati, kazala je.
Intervjui su joj ponekad naporni.

– Međutim, sad sam u poziciji da mogu da biram gde ću davati izjave i da se to svede na neku razumnu meru. Dogodio se taj fenomen "Konstrakta"i ja dnevno dobijem 15 zahteva za intervjue.

S obzirom na to da ne dolazi iz sveta politike nije htela da priča o politici, međutim u jednom momentu je iznela kakav ima osećaj kad je reč o evropskom putu Srbije.

Upitana da li bi bilo dobro da Srbija što pre uđe u Evropsku uniju (EU) rekla je da mođe da odgovri emotivno, a ne racionalno.

- Mnogo se oteglo, stalno stoji ispuni ovo ono, nije ti dobra suknja devojčice, vrati se, ajde popravi ono. Mi radimo, radimo radimo, a to stalno nekako beži. Na tom emotivnom nivou ja o tome više ne razmišljam. Cenim EU, divna je ideja ali sam se umorila.

– Mislim da smo mi i ovim primerom pokazali koliko muzika može povezati ljude, istakla je.

- Nisam neko ko inače prati ‘Evroviziju’, tako da nisam znala šta žiri inače ocenjuje. Moguće je da oni inače ocenjuju raskošnu muziku i glas, što ja nisam pružila, moguće je da je to zato. U svakom slučaju mislim da smo prilično dobro prošli.

Otkrila je i to da je gurman.

- Ne vidi se po meni, ali ja zaista volim da jedem i da kuvam. Na periode odlučujem šta ću da kuvam. Recimo, spremam pastu dok moji ukućani ne mogu više da je gledaju, pa spremam nešto drugo iznova i iznova. Jedino što ne znam da spremam to je pasulj, za to je zadužen moj tata. To mi je izazov, da naučim da spremam pasulj i zavijam sarme", priznala je Konstrakta.

Odgovorila je i na pitanje da li je nekada koristila botoks.

- Ne i mislim da neću nikad. Mislim da je prihvatanje najbolji način da se izborimo sa starenjem, iskrena je Ana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati