Zabava

Direktno.rs

27. 05. 2022. 09:00 0

Da li se Džoni Dep vraća u Pirate sa Kariba

Budućnost Džonija Depa u franšizi Pirati sa Kariba je još neizvesna, otkrio je direktor Diznija. Glumac, koji trenutno tuži bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, igrao je kapetana Džeka Speroua u prvih pet nastavaka voljenog filma, debitujući u "Prokletstvo crnog bisera" 2003. godine.

Izvršna direktorka Diznijeve produkcije Tina Njuman dala je svedočenje krajem nedelje, u unapred snimljenom videu, i bila je upitana da li će se 58-godišnjak vratiti za predstojeći nastavak, koji je trenutno u izradi.

Na pitanje da li postoje planovi da se zvezda pojavi u Piratima sa Kariba 6, ona je odgovorila: „Ne znam na ovaj ili onaj način, njihova odluka ne spada u moje poslovne obaveze“.

Njuman je potvrdila da je projekat u razvoju, ali nije mogla da ponudi više informacija o nastavku.

Izvršna direktorka je takođe bila upitana da li je znala da je bilo koji donosilac odluka u korporaciji ikada rekao da ne razmatraju Depa za moguće uloge zbog Herdovog dela iz 2018. – rekla je „ne“ pre nego što je okončana njena izjava.

Ranije ove nedelje, holivudski producent Džeri Brukhajmer je, čini se, odbacio glumčev povratak u franšizu, i otkrio da su umesto toga okrenuli ka Margo Robi.

Dep je debitovao kao kapetan Džek Sperou u Piratima sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera, 2003. godine, a potom je ponovio svoju ulogu u nastavcima Škrinja mrtvaca (2006), Na kraju svijeta (2007) Na čudnim plimama (2011) i Salazarova osveta (2017).

Navodno je franšiza ostvarila zaradu od 4,5 milijardi dolara širom sveta, a navodi se da je Dep za to vreme zaradio 300 miliona dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati