Slobodno vreme

Direktno.rs

09. 09. 2024. 12:03 2

Automehaničar upozorio: Ovo nikad ne govorite ako ne želite još veći račun

Automehaničar Ahmed Ibrahim na svom Jutjub kanalu podelio je četiri fraze koje vozači nikada ne bi trebalo da kažu svom mehaničaru.

 - Molim vas, nemojte doći u mehaničarsku radionicu ili bilo koji auto servis i reći da vam treba servisiranje. Ako je vaš mehaničar dobar i etičan, reći će vam da za moderna auta takve stvari nisu potrebne jer računar obavlja sve pretrage u deliću sekunde. Ali, ako vaš mehaničar nije tako dobar, moći će da vam „proda“ šta god želi - rekao je Ahmed.

Još jedna fraza koju vozači ne bi smeli da kažete svom mehaničaru kada daju vozilo na popravku jeste da su oni stručnjaci i da su u prošlosti sami popravljali automobile, piše Express.

Ahmed je preporučio vozačima i da izbegavaju izjave da ne znaju mnogo o vozilima, navodeći da bi nepouzdani mehaničari mogli onda da naplate veće cene.

Takođe, savetovao je vozačima da budu iskreni kada navode šta nije u redu s njihovim vozilom, čak i ako je to zbog nesreće koju su uzrokovali.

 - Ako želite da vaš mehaničar bude iskren prema vama, trebalo bi da i vi budete iskreni prema njima. Nemojte skrivati ​​činjenice od svog mehaničara - dodao je, a prenosi Poslovni.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati