Slobodno vreme

Direktno.rs

06. 06. 2024. 15:59 2

Pogledala ispod kreveta, pa odmah pozvala policiju! Nije mogla da veruje svojim očima (VIDEO)

Tiktokerka pod nazivom “K” objavila je video vrlo bizarne situacije. Naime, prema njenih rečima, ispod svog kreveta pronašla je nepoznatog muškarca, koji je tamo bivao, ni manje ni više, nego četiri meseca.

Kako ona objašnjava, a prenosi Mirror, žena je kupila kuću, kada je imala 26 godina, i tamo živi sa svoje dvoje dece. Sve je bilo u savršenom redu, dok jednog dana nije počela da čuje neobične zvukove koji dopiru iz sobe.

Kako je objasnila, ona često prenoći kod svojih roditelja, jer joj oni čuvaju decu dok je na poslu, na kom provodi između 80 i 90 sati, pa zbog toga nije toliko vremena provodila u svojoj kući.

Pozvala policiju

Međutim, dok je jednog dana odmara u svom domu, začula je čudne i nepoznate zvukove. Isprva je pomislila da je samo miš, ali ono što je zatekla niko nije mogao ni da pretpostavi.

 - Pogledala sam ispod kreveta i ugledala čoveka u farmerkama. Izjurila sam napolje i odmah pozvala policiju - objasnila je “K”.

Čekajući policiju, nepoznati čovek je nonšalantno obuo cipele i bez ikakve nervoze samo izašao iz njene kuće i odšetao u nepoznato.

Kako je objasnila dalje, pregledala je svaki kutak kuće i shvatila da je neko koristio njeno kuhinjsko posuđe kao i da joj nisu sve stvari na broju.

Sve priznao

Nedugo zatim, policija je uhvatila nepoznatog muškarca, za kog se ispostavilo da i nije toliko stran tiktokerki. Naime, misteriozni čovek je zapravo išao u srednju školu sa njenim bratom.

 - Priznao je da je boravio u mojoj kući četiri meseca. Ulazio je kad nismo bili tu. Koristio je naš tuš, jeo hranu -  kazala je.

Tiktokerka, takođe, navodi da je on najverovatnije sada skvoter, za koje nije strano da nastanjuju kuće i stanove bez dozvole.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati