Slobodno vreme

Direktno.rs

27. 05. 2024. 11:28 1

Stavite jednu stvar u novčanik i pare će se lepiti za vas

Prema feng šui verovanju, lovorov list je moćna biljka koja može da privuče novac i izobolje ukoliko je stavite u novčanik.

Lovorov list je vid talismana ili amajlije, a verovalo se da, ako ga nosite u novčaniku ili stavite ispod otirača na kućnom pragu, privlačite bogatstvo i novac.

Postoji i verovanje da je paljenje lovorovog lista sredstvo za čišćenje energije u domu, kao i za određivanje da li je u kući prisutna pozitivna ili negativna energija.

Pisanje želje na lovorovom listu je takođe stari ritual. Verovalo se da za vreme mladog ili punog Meseca na lovorovom listu se napiše želja, a onda se ta liska baci u vatru da izgori. Uz to je važno da verujete da će vam se želja ostvariti.

Feng šui, stara kineska tehhnika uređenja doma i privlačenja pozitivne energije, može se primeniti i na novčanik.

Ukoliko u njemu nosite račune, istrošene kartice, zgužvan novac i nepotebne stvari, onda privlačite lošu energiju i nepovoljnu finansijsku situaciju.

Takođe, oduvek se verovalo da određeni predmeti mogu da privlače novac i blagostanje.

Sigurno ste negde videli feng šui figuru žabe koja sedi na kovancima i za koju se veruje da privlači novac, ili je možda i vi imate u svojoj kući. Ona se drži u domu najčešće na ulazu ili na radnom stolu, a prema feng šui pravilima možete ovaj feng šui magnet za obilje staviti u novčanik.

To ne znači da figuru žabe treba da nosite u novčaniku ili torbi, već se veruje da sličica feng šui žabe koju držite u novčaniku može podstaći privlačenje novca.

Takođe, feng šui kovanice takođe mogu da utiču na privlačenje pozitivne energije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati