Slobodno vreme

[ Izvor: N1 Slovenija ]

12. 04. 2024. 16:36 2

Točio gorivo u Hrvatskoj: Izneverovao!

Hrvatski motociklista nije mogao da veruje svojim očima. Merač na benzinskoj pumpi pokazao je da je u rezervoar sipao više goriva nego što je kapacitet njegovog rezervoara. Na benzinskoj pumpi u Supetru na Braču, motociklista je punio skoro prazan rezervoar svog motocikla, piše N1 Slovenija.

Nije mogao da veruje svojim očima kada je završio. Merač goriva pokazao je skoro tri litra više od kapaciteta rezervoara.

Pošto nikada ranije nije doživeo ovako nešto, video je objavio na društvenim mrežama i tamo izazvao prilično burnu raspravu, prenose hrvatski mediji. Novinari lista Dalmacija poslali su danas pitanje vlasnici benzinske pumpe Ini iz Hrvatske kako je tako nešto moguće. Odatle su odgovorili da se uređaji za punjenje goriva na njihovim pumpama redovno proveravaju i održavaju kako bi bili u skladu sa propisima. Možda postoji više razloga zašto se rezervoar može napuniti sa više goriva nego što to navodi proizvođač vozila.

Uz tekst, list je objavio i anketu u kojoj je čitaoce pitao kako misle da je to moguće Najviše, čak 84 odsto, misli da je reč o prevari sa benzinskim pumpama, nešto više od desetine njih je odgovorilo da je to? je motociklista prosuo nešto goriva pored rezervoara, a pet odsto je verovalo da se zapremina rezervoara povećava tokom godina.

Prilikom sipanja goriva očigledno možemo doživeti mnoga iznenađenja

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati