Slobodno vreme

Promo

18. 03. 2024. 17:36 0

Smokvica i Glovo: Spojevi ukusa i brze dostave stižu u Beograd!

Kulinarska raznolikost i tradicija restorana Smokvica sada su dostupni putem aplikacije Glovo, obezbeđujući brzu i jednostavnu dostavu vaših omiljenih jela direktno na vašu adresu.

Smokvica, domaći lanac urbanih beogradskih restorana, poznat po svojoj kulinarskoj raznolikosti i porodičnom ugođaju, udružuje se sa Glovom, platformom za više kategorija, kako bi korisnicima omogućili pristup ne samo raznovrsnim jelima, već i posebnom gastronomskom iskustvu.

Od svog osnivanja, Smokvica je ne samo restoran, već i mesto susreta, razgovora i zajedništva.

Sa svakim zalogajem, gosti su pozvani da otkriju autentičnost domaće kuhinje, obogaćenu savremenim pristupom i pažljivo odabranim sastojcima iz lokalnih izvora. Uz osmeh i toplinu porodičnog okruženja, Smokvica je postala nezaobilazna destinacija za sve one koji cene kvalitetan obrok i prijateljsku atmosferu.

Od 18. marta 2024. godine, korisnici u Beogradu će imati privilegiju da uživaju u raznovrsnim jelima iz više restorana putem Glovo platforme za dostavu, koja obećava brzu i efikasnu dostavu na kućnu adresu.

Ova saradnja predstavlja spoj kvaliteta i praktičnosti, nudeći širok izbor kulinarskih iskustava iz udobnosti sopstvenog doma. Bez obzira da li se radi o doručku, ručku ili večeri, ova platforma će ponuditi širok spektar ukusnih opcija koje zadovoljavaju različite ukuse i preferencije.

Očekujemo uzbuđenje i zadovoljstvo koje ovo partnerstvo donosi, nudeći mogućnost svim ljubiteljima kvalitetne hrane da uživaju u svemu što im ova restoranska destinacija i platforma za dostavu hrane mogu ponuditi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati