Slobodno vreme

12. 02. 2024. 15:20 0

AHAHA: "Spavam 26 min nedeljno, buđenje bez alarma"

Miloš Milaković je jedna od najduhovitijih osoba sa interneta, a njegova nova parodija i viralni klip je ponovo poentirao.

Svi danas imaju podkast i to postaje problem jer svako je dobio svojih 15 minuta slave iako to možda nije zaslužio. A kao možda i najpopularniji žanr se ističu biznis podkasti u kojima svi sve znaju, kako da od 10 dinara napravite prvi milion sa sve savetima koji sigurno uspevaju.

Ostavite Milošu Milakoviću da napravi sjajnu parodiju u samo nekoliko sekundi koji će na duhovit način pokazati kako ta pametovanja zaista izgledaju.

Parodija na biznis podkaste:

- Imaš biznis plan? Nema spavanja druže. Ja spavam 26 minuta nedeljno i budim se bez alarma. Ja se budim kad i njujorška berza. Moji radnici takođe ne spavaju. Nema kukanja. Zašto bi spavao. San je precenjen. Ti treba da juriš svoj san a to nemožeš ako spavaš - rekao je ovaj istaknuti biznis guru.

Naravno, ovaj video je za vrlo kratko vreme podeljen više stotina puta širom interneta, s obzirom da je svako od nas naleteo na klipova koje Milaković parodira.

Kako zračiš tako i privlačiš, pa je ovaj video u komentarima privukao mnoge druge male biznismene.

"Zahvaljujući ovom čoveku život mi je promenjen, zaradjujem 7.000 evra dnevno, ako želiš i ti javi mi se u dm da kupiš kurs od 800din da imam za kafu“; "Prosečan Nemanja 'Jedite kifle' Antić finasijski savet";

"Je l’ treba da se napise AMIN u komentaru ako zelimo da i u nas dom uđe biznis?“; „Zbog ovog čoveka sam naučio kako da jednu paštetu raspodelim na tri obroka, sada imam milion dinara u šteku! Hvala Vam na svemu!“; „Jedno jutro moj radnik je došao u kancelariju svež i odmoran. Popio je otkaz.“;

„Sve je to super ali za razliku od tebe ja uopšte ne spavam i budim svoj alarm a ne on mene. Uozbilji se malo ako hoćeš da budeš uspešan biznismen i pošalji mi dm “HOĆU PARE” kada budeš spreman“ samo su neki od komentara na ovaj vrlo smešan klip.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati