Slobodno vreme

[ Izvor: Nova.rs ]

11. 01. 2024. 12:56 6

Bajatović bio na tri mesta za Božić i svuda našao dinar (VIDEO)

Bio sam na tri mesta i na sva tri sam baš ja našao dinar - ispričao je direktor Srbijagasa Dušan Bajatović kako je i ove godine, tradicionalno, izvukao novčić iz česnice. To možda i ne bi bilo smešno, da se ne zna da Bajatović prima mesečnu platu od 34.000 evra.

Bajatović je gostovao na TV Prva i tom prilikom novinarka mu je postavila pitanje "kako je proveo praznik, da li je imao sreće i izvukao novčić iz česnice", direktor Srbijagasa je odgovorio:

- To je tradicionalno. Bio sam na tri mesta i na sva tri sam baš ja našao dinar. To je valjda vezano za mene. S decom i s partnerkom, sklonio sam se u vikendicu malo. Čovek treba da omori. Mada je bila poplava na Dunavu, pa sam uglavom razvozio. Imam neki stari kamion 110-ku vojnu, pa sam malo pomagao ljudima tamo, ona može do 130 santimetara kroz vodu - kazao je Bajatović.

Komentarisao je i fotomontažu koja je kružila društvenim mrežama na Božić, na kojoj je okružen novcem, a u sredini se nalazi česnica uz poruku "Bajatović u novcu pronašao česnicu".

- Tačno! Ako narod tako kaže, onda je to tačno. Prošle godine sam na Uskrs farbao Faberžeova jaja, to je neka prestava valjda o meni ili šta već. Ali protiv toga se ne možete boriti. Ja pomažem ljudima koliko mogu. Ja sam verovatno najplaćeniji srspki menadžer. Postoji mnogo stranaca u Srbiji koji rade u domaćim kompanijama, između ostalog i energetskom i u finansijskom sektoru koji su mnogo bolje plaćeni nego ja, ali to nije interesantno jer nisu političari. Ima razloga zašto je to tako - naveo je Bajatović.

Inače, izveštaji o imovini funkcionera sa sajta Agencije za sprečavanje korupcije, pokazuju da bajatović obavlja sedam funkcija i da po tom osnovu zarađuje mesečno oko 34.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati