Slobodno vreme

16. 11. 2023. 14:21 11

"C,c,c šta ti dečko radiš…": Kebara i Vučićeve palačinke

Pripadnici stranke na vlasti, ilti SNS-a, su u velikom pohodu na društvene mreže.

I dok su mnoge njegove kolege zaposle TikTok, čini se da Aleksandru Vučiću miliji Instagram. Tamo je rešio da nam pokaže svoj talenat u pravljenju palačinki i o tome se već pisalo.

E sad, te palačinke nisu baš naišle na obžavanje velikog dela interneta. Isticali su se komentari poput "Evo ga novi Tito, peče palačinke" i "Ovaj će nam sve ogaditi".

Ipak, ima i onih koji su potrčali da pohvale predsednikovo rukovanje tiganjem. Pogađate, u pitanju su članovi njegove stranke, a jednog znamo od ranije.

Luka Kebara koji je svojim radom u prošlom sazivu skupštine postao simbol mladog člana SNS-a koji ne zna mnogo toga da uradi i kaže, ali zna da pohvali kad treba sve što predsednik uradi i kaže, je i ovog puta uradio ono što radi najbolje.

- Bravo predsedniče, baš fino izgledaju te palačinke! Sigurno su veoma ukusne - napisao je ovaj mladi lav domaće politike i verovatno time osigurao mesto u sastavu sledeće skupštine, ili ko zna, možda i Vlade, treba uvek sanjati i težiti ka višem i boljem.

Naravno, komentari na ovu njegovu objavu su još grublji i ljutitiji nego na Vučićeve palačinke.

"E moj Luka, mene je sramota zbog tebe"; "C,c,c šta ti dečko radiš" ; "Nivo šlihtare iz prve klupe", samo su neki od komentara na tvit Luke Kebare.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati