Slobodno vreme

M. Z.

29. 10. 2023. 20:38 8

Evo kakav imidž imamo u svetu (VIDEO)

Hvali se vlast koliko nam dobro ide, govori predsednik Aleksandar Vučić da je Beograd najbezbednija evropska metropola, ali čini se da se sa tim ne slažu van granica naše zemlje. Uostalom, šta ćete veću potvrdu od inserta iz serije FBI, koja se emituje na kanalu "Star crime".

Naime, u jednom od kadrova ove serije Amerikanci su opisali kakvo je stanje u Srbiji. I uopšte nam ne ide na ruku...

U jednoj sceni se, između ostalog, navodi da je Von, jedan od likova iz ove serije, doživeo infarkt u noćnom klubu u Beogradu, i to posle utakmice. Ali, mnogo je interesantnije ono što je nakon toga izgovoreno.

- Beograd je poznat kao Vegas Istočne Evrope. Jasno je zašto je Von tamo hteo da ima momačko veče - glase replike koje pokazuju kakav imidž Beograd i Srbija imaju u Sjedinjenim Američkim Državama.

I tu nije bio kraj...

- Što se tiče toga da će nas policija lepo dočekati, priča se da u Vladi i određenom delu policije vlada organizovani kriminal. Ali, Srbija se trudi da to promeni.

Iako se Alekasndar Vučić, Ana Brnabić, Bratislav Gašić i ostali činioci vlasti na sve načine trude da objasne kako je Beograd siguran - slike koje su poslate u svet ih uvek žestoko ošamare.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati