Slobodno vreme

[ Izvor: Citymagazine.rs ]

13. 10. 2023. 11:54 2

"Nesreća ne dolazi sama, vratio se Sićve" (VIDEO)

Ništa nam ne govori da su izbori tu iza ćoška kao povratak Gorana Vesića na Tiktok i korišćenje svih mogućih trendova ove društvene mreže.

Popularni Tiktoker Sićve, odnosno Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, prethodnih nekoliko meseci je zapostavio omiljenu društvenu mrežu, i nakon proleća se retko oglašavao i pravio klipove.

Kad ne lezi vraže, na prvi pomen da će Beograd i Srbija uskoro na lokalne izbore, i Sićve se vratio da kaže šta će se sve graditi u narednom periodu. Naravno u svom stilu, krajnje nepotrebno, neprijatno, i u slengu rečeno – krindž.

Pogledajte:

Naravno, kao i većinu sadržaja koju Tiktoker Sićve izbaci, komentari su dočekali na nož:

"Nesreća nikad ne dolazi sama, evo vratio se i Sićve", "Znamo šta se neće graditi, metro i autobuska stanica"; "Kralj neprijatnog sadržaja se vratio"; "E sad i zvanično, neka izborne igre počnu" samo su neki od komentara koji kao i da označavaju početak igre u kojoj će se Vesić truditi da snimi što čudniji klip, a publika sa TikToka se truditi da mu kaže iskreno šta misli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati