Slobodno vreme

M. Z.

08. 10. 2023. 07:00 22

Seka Aleksić ismejala Tomu Monu

Estradna zvezda Seka Aleksić u prethodnom periodu je bila i te kako društveno angažovana, znala je da podrži i pozove ljude na proteste, ali i da ismeje sve nelogične izjave državnog vrha. A sada je došao red na ministra trgovine Tomislava Momirovića.

Seka Aleksić je u prošlosti znala da ismeje Anu Brnabić i Aleksandra Vučića, da se našali sa "Vučićevim parizerom", ali i da odbrusi ministru Aleksandru Martinoviću ili, pak, dežurnim režimlijama Nebojši Krstiću i Miši Vaciću.

I taman kada su naprednjaci mislili da je kraj - na tapet je došao Tomislav Momirović, koji nije odgovorio ni na jedno pitanje Ljubice Gojgić prilikom gostovanja na Radio-televiziji Vojvodine.

Dobio je pitanje o tome da li su artikli iz potrošačke korpe skuplji ili jeftiniji, on je odgovarao kako se Srbija približila najrazvijenijm zemljama. Na pitanje koliko će da poskupi struja od 1. novembra - Toma Mona je odgovarao da još nije poskupela. A kada ga je Ljubica Gojgić podsetila da je četiri puta od početka godine poskupela - kaže da je struja u Srbiji najjeftinija u Evropi.

A na pitanje da kaže kako je došao do te računice, odnosno da li poredi cenu struje u Nemačkoj i Francuskoj i mesečnu zaradu stanovnika ove zemlje - usledi tipičan naprednjački odgovor "kod nas su plate značajno porasle".

Ovo dovijanje i izbegavanje odgovora Tome Mone na Iksu (nekadašnji Tviter) podelila je Seka Aleksić i napisala:

- Pitajte Tomu da mi bude PR kad izdam album, molim vas - naglasila je estradna zvezda.

"Ovakav PR ti ne treba ni u snovima", "Toma hipniza", "Onaj parizer što je prvi put jeo u životu mu udario u glavu", "Kad slušaš Tomu, zaključiš da je inflacija skroz kul stvar, da je svako poželi i ko je nema - taj ne zna šta propušta", "Ljubici Gojgić beneficirani radni staž", samo su n neki od komentara koji su se nizali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati