Slobodno vreme

Direktno.rs

08. 10. 2023. 07:00 1

Čovek sedam puta dobio na lotou, otkriva "trik"

Saveti vredni miliona.

Verovatno svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju šta bi uradili kada bi bili loto dobitnici. Neki od njih bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu garderobu, dok bi drugi razmišljali o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

Sedmostrostruki loto dobitnik Ričard Lustig podelio je svoje savete o tome kako povećati šanse u izvlačenju lutrije. Ovaj muškarac iz Orlanda na Floridi u SAD-u osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara koji su iznosili više od milion dolara.

Kako možete da provalite ko je srećnik koji je osvojio sedmicu na lotou

- Tri stvari koje možete da uradite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji jeste da odaberete sopstvene brojeve i svaki put se njih držite; takođe, odredite budžet, te nikada ne trošite novac od stanarine ili hrane kako biste igrali lutriju - izjavio je on za Fox.

Da li su korisni njegovi saveti?

Pa, prvi savet je da odaberete brojeve i njih se držite svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da jedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbsu.

Ričardov drugi savet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savet. Nema smisla osvojiti 10.000 dolara ako ste već potrošili 20.000 dolara na listiće.

A njegov treći savet glasi: Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate, piše Index.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati