Slobodno vreme

[ Izvor: Danas ]

28. 09. 2023. 10:30 0

Najlakši način za peglanje kragni košulja (VIDEO)

Svako od nas se često suočava sa jednim problemom - kako pravilno ispeglati košulju. Čini se da je sve jednostavno, ali kada završimo peglanje, nema ni traga našeg truda. I zato, jedna žena nas je sve oduševila svojim trikom za peglanje.

Jedna žena oduševila je ljude nakon što je otkrila da pegle imaju skrivenu funkciju. U stvari, Sonja često koristi svoj nalog na društvenim mrežama kako bi podela savete i korisne trikove koje je pronašla, ostavljajući mnoge ljude zbunjenim, piše The Sun.

Na jednom snimku je objasnila da je tek nedavno saznala da pegla ima skriveni otvor na prednjoj strani, koji služi za peglanje kragni košulje. Demonstrirajući kako se koristi, prvo je kucnula po vrhu pegle da bi pokazala vidljivu prazninu.

Nakon što je uključila uređaj, provukla je kragnu kroz otvor i ispeglala je.

Zatim je pokazala kako se to može uraditi i na kragnama jednostavnih majica. Ljudi su brzo komentarisali njen post, iznenađeni saznanjem.

"Peglam 45 godina i nisam to znao" napisao je jedan korisnik, drugi je podelio: "Niko mi nije rekao za ovo". Treći je priznao: "Sada sam ubeđen da ne znam ništa u životu", dok je četvrti dodao: "Koliko stvari naučim na TikToku… neverovatno".

Ali, prema rečima stručnjaka iz Proper Cloth-a, koji su komentarisali ovaj video, važno je znati da se kragna ne može potpuno ispeglati.

- Nećete moći da ispeglate ovaj nabor do kraja jer je kragna dizajnirana da se preklopi, ali mali nabor na prednjoj strani može učiniti da stvari izgledaju malo oštrije - prenosi večernji.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati