Slobodno vreme

Direktno.rs

01. 08. 2023. 07:56 1

"Nigde bez čekića": HIT snimak iz Sutomora (VIDEO)

Snimak koji je stigao sa crnoogorskog primorja, tačnije iz Sutomora, a koji je objavljen na Instagram stranici Podgorički vremeplov, nasmejao je mnoge, čak i one koji se deklarišu kao takozvani "paradajz turisti".

- Ukoliko ste imali problema sa postavljanjem suncobrana, evo jedan inovativni način koji može da vam pomogne, samo uzmite u obzir da morate imati čekić pri ruci - stoji u potpisu snimka na kojem se vidi muškarac koji čekićem udara po vrhu suncobrana.

"Naravno, bez čekića se ne ide na plažu u Sutomore", spremno su dočekali pratioci priliku da se našale. "Prošle godine se namučio, e ove neće!", "Jer sem suncobrana i ležaljki na more moraš nositi i građevinski alat", "Brat, 100% ima lemilicu, fritezu i sabrana dela Meše Selimovića", samo su neki od duhovitih komentara ispod objave.

Ipak, neki su se fokusirali na druge nedostatke ovog "inovativnog načina" postavljanja suncobrana.

"Nabija gornju šipku u ovu dole i ništa ne ulazi u pesak", "I maltretira sve oko sebe!", "Još motorku da upali da ga malo skrati", komentarišu drugi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati