Slobodno vreme

Direktno.rs

02. 06. 2023. 11:46 5

Novi HIT propust GSP: Svi na istu mesečnu

Novi sistem gradskog prevoza, karte i njihova kupovina, kao i svaka priča vezana za aplikaciju, nastavljaju da zbunjuju, ali i zabavljaju ljude, jer se konstantno srećemo sa novim nelogičnostima.

Već su ljudi nalazili razne načine uz pomoć kojih će moći da se voze besplatno, jer za sada izgled i način kupovine karata očigledno dozvoljava niz sitnih prevara koje će građani gotovo sigurno iskoristiti, piše Citimagazin.rs.

Na društvenim mrežama konstantno srećemo primere koji se ističu kao velike greške prilikom same postavke sistema novih karata. Pa tako je neko primetio da će jednu mesečnu karta moći da koristi cela porodica.

Kao što vidite, nigde nema niti imena, niti pola osobe. Sigurno postoji pečat ili žig, ali isto tako smo i sigurni da u gužvama gradskog prevoza to niko pod milim bogom neće gledati.

"Malo bolji papir i štampač i možeš da prodaješ mesečne karte za gradski prevoz", "Ali ne možeš u isto vreme", "Karta za nebinarne osobe. Pa mi smo postali svetska avangarda"; "Ovaj sistem se toliko raspada da postaje simpatično", samo su neki od komentara na ovaj novootkriveni propust.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati