Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

19. 11. 2022. 16:01 13

Mićkova "Monodrama o gaćama": Opozicione čestice oduvaće košava iz Kine

"Sećate se da smo vam obećali vruću političku jesen? Evo, vidite da držimo obećanje. Uspeli smo svima da omogućimo da u svojim stanovima šetaju u gaćama, a sad radimo sve kako bi smo im skinuli i te gaće da bi mogli da šetaju i bez gaća". Ovako počinje "Monodrama o gaćama" Dragoljuba Mićka Ljubičića inspirisana nedavnom izjavom predsednika Srbije.

Čudio se predsednik Aleksandar Vučić 17. novembra što je 15. novembra, kada je bilo 15 stepeni, potrošeno 11 miliona kubnih metara gasa i 2,6 miliona kubnih metara iz rezervi u Mađarskoj.

Građanima je sve obezbeđeno, u toj meri da mogu u gaćama i majicama da šetaju po kući, dodao je on.

Ovu izjavu Mićko Ljubičić je pretočio u "Monodramu u gaćama" u kojoj ne samo da je vruća jesen, već vazduhom lete "opozicione čestice", koje će za pare da oduva košava iz Kine.

- Šta ima prirodnije od toga da pustimo vetrove da rade svoj posao. Kao što mislim da treba da pustimo i institucije da puštaju vetrove, da rade svoj posao. Pa sad da li uz vetar ili niz vetar, to je druga stvar - kaže Mićko u svojoj monodrami.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati