Slobodno vreme

[ Izvor: Mediji ]

16. 09. 2022. 10:35 30

Jelena Đoković igra i peva na stolu uz narodnjake (VIDEO)

Porodica Đoković dva dana je slavila i to sa velikim povodom. Đorđe Đoković i Saška Veselinov zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom u Beogradu da bi potom slavlje bilo nastavljeno na crnogorskom primorju gde su na plaži u prelepom ambijentu sklopili i građanski brak. Raspoloženi gosti veselili su se do ranih jutarnjih sati uz zvuke popularne muzike, a Noletova supruga bila je među najveselijima.

Kratka haljina Jelene Đoković koju je ponela ovim povodom izazvala je brojne reakcije, a mnoge je oduševila kako stajlingom tako i svojim veselim duhom.

Na društvenim mrežama osvanuli su brojni video snimci ovog, po svemu sudeći nezaboravnog svadbenog veselja gde odličnog raspoloženja nikome nije falilo, a pored ponosnog brata Novaka i mame Dijane sada je supruga prvog reketa sveta glavna tema na društvenim mrežama. 

Jelena se odlučila za minijaturnu lepršavu haljinu u krem nijansi koja se pokazala kao idealno rešenje za dobar i opušten provod te se u jednom momentu popela i na sto i zapevala iz sveg glasa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati