Slobodno vreme

13. 08. 2022. 15:53 1

Izvucite auto iz blata uz pomoć ovog tika (VIDEO)

Na izletu ste sa vašim automobilom u prirodi i uhvatio vas je letnji pljusak. Napravilo se blato i auto vam se zaglavio. Često se ovakve situacije, pogotovo kada ste sami u prirodi, čine bezizlazno, jer što više pokušavate da se izvučete iz blata sa vašim vozilom, izgleda kao da sve dublje tonete.

Srećom, internetom kruži snimak koji je vrlo koristan ako se nađete u ovakvoj situaciji. Pogotovo što se možete poslužiti "alatom" iz prirode, ukoliko ga nemate kod sebe u kolima. Ovaj dosetljivi način za vađenje auta iz blata, zadivio je mnoge širom sveta, zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti.

Jednostavno zakačite dasku sa točak, njena pljosnata poprečna površina neće dozvoliti točku da tone, a dovoljno je stabilna da auto može da krene da se kreće pomoću nje. Ovakvu dasku možete nositi sa sobom u autu kada idete na izlet, ili jednostavno potražiti u okolini nešto slično što bi moglo da vam pomogne. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati