Slobodno vreme

Direktno.rs

10. 08. 2022. 13:33 0

Sve gluposti kojima nas mozak dekoncentriše

U trenutku kada bi trebalo da uživamo u dodiru kože na koži, često počinjemo da razmišljamo o bezveznim stvarima koje nas dodatno dekoncentrišu. Važi i za muškarce i za žene.

Najveća briga koja mori muškarce tokom seksualnog odnosa je koliko će on trajati. Takvo razbijanje glave potpuno je bespotrebno. Prosečan odnos traje između tri i trinaest minuta, a i sami smo se uverili kako ponekad nije stvar u trajanju nego u kvalitetu i intenzitetu.

Žene se kao i obično puno više opterećuju pa dok vode ljubav u glavi vrte filmove tipa, nisam depilirana i hoću li biti dovoljno "dobra", a opterećuju ih i poslovne brige i svakodnevne obaveze.

Poražavajući podatak koji je otkrilo jedno istraživanje kaže da polovina žena tokom seksa razmišlja o dlakama iako je nebrojeno puta napisano i rečeno kako muškarci tokom seksa ne primećuju takve stvari jer su koncentrisani na druge delove tela.

Zabrinutost oko kvaliteta "radnje" može se prevladati komunikacijom s partnerom. I žene i muškarci imaju seksualne fantazije. Razlikuju se jedino po tome što ih neki ostvare, a neki se ne usude. Poveravanje takvih misli parnteru ili partnerki dovodi do strastvenijeg seksa, ali i kvalitetnijeg partnerskog odnosa.

Četvrtina žena tokom seksa ponekad razmišlja o kućnim poslovima koji ih čekaju. Dvadeset posto žena razmišlja o poslu. Žene su opterećene obavezama, pod stresom su, a muškarci ih mogu oteti od takvih misli

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati