Slobodno vreme

Direktno.rs

08. 07. 2022. 14:26 0

Oglas za stan tokom Exita vrhunac ludila

Čuveni muzički festival Exit otvorio je svoje kapije juče. Oni koji planiraju da uživaju u sjajnim koncertima, a nisu iz Novog Sada, logično, traže smeštaj. U ponudi ima svega, od kampa do luks stanova. Ali u svemu se izdvaja jedna prilično neobična reklama.

U pitanju je oglas za stan – bez kreveta.

To je šokiralo mnoge na društvenim mrežama jer teško je zamisliti da posle ludog provoda dođete u stan da se konačno odmorite i priremite za sledeći dan, pa se ispružite na parket.

Kažu neki kako to mladima posle lude noći nije problem, pa bi mogli i na klupi da dremnu, ali svakako nije uobičajeno videti tako nešto.

Pitaju se neki i da li je gazda možda imao ranije loša iskustva, pa otuda sada ova nova napomena…

U svemu se čuju i oni koji primećuju da je cena korektna, s obzirom na sve. A to što nema kreveta… može da posluži i vreća za spavanje.

Da sve bude zanimljivije, neko se setio i oglasa od pre par godina za – terasu.

Ako je verovati Tviteru, ova još čudnija ponuda važila je za petoro ljudi, a tu je bila i fotografija koja slikovito pokazuje kako zapravo izgleda kad iznajmite terasu umesto stana.

Ali onima koji idu na Exit od svega je najbitniji provod na tvrđavi.

Exit festival ove godine traje od 7. do 10. jula. Bogat program predvode zvezde Kalvin Haris i Nik Kejv, a Exitove bine stupiće i Igi Azilija, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano.

Tu je i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara i stotine drugih…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati