Slobodno vreme

Promo

12. 05. 2022. 14:25 0

Otkrijte koliko kupaca možete sa lakoćom da dosegnete

Ako imate odličan proizvod, a ne znate kako da dođete do kupaca, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji Shoppster.com ima rešenje vašeg problema!

Primenom jedne od najmodernijih metoda prodaje, tzv. Marketplace modela, Shoppster.com sa lakoćom okuplja pod jednim krovom i globalne brendove i male i mikro preduzetnike.

"Od samog početka, Shoppster.com gradimo kao mesto na kojem možete da nađete sve. Zato su dobrodošle i sve velike kompanije da sarađuju sa nama, a iz istog razloga zovemo i sve male i mikro preduzetnike da nam se pridruže i otkriju koliko zainteresovanih kupaca njihovi proizvodi mogu da dosegnu. Marketplace model je izuzetno jednostavan kada je ulistavanje prodavaca u pitanju, zbog čega pruža šanse svima da kroz podršku ekspertskih timova stanu rame uz rame sa najvećima"; izjavio je Vladimir Vidaković, direktor operacija u Shoppsteru tokom predavanja "Novi modeli poslovanja - velika šansa za uspeh"  na ovogodišnjoj konferenciji Gemius E-commerce Day IX, održanoj u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Shoppster danas svim saradnicima pruža najviše profesionalne standarde, jedinstvenu uzajamnu promociju na webu i preko prodajnog TV kanala, kao i podršku razvijanju kreativnog koncepta i plasiranja proizvoda.

Shoppster.com jedan je od sponzora ovogodišnje konferencije Gemius E-commerce Day IX, na kojoj je bilo reči i o tokovima novca u domaćoj eCommerce industriji, sigurnosti online plaćanja, kao i mehanizmima sprečavanja zloupotreba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati