Slobodno vreme

Direktno.rs

12. 04. 2022. 13:08 0

Odaberite zalazak sunca i saznajte nešto o sebi

Da li ste nekada razmišljali o tome šta vas najviše prilvlači u zalasku sunca? Ono što vam se najviše dopada u tom prizoru govori puno o vašoj ličnosti. Ovaj jednostavan test će vam otkriti neke zanimljive detalje o vama na osnovu slike zalaska sunca koju izaberete.

Pogledajte sliku i odaberite zalazak  koji vam se najviše sviđa. Dopustite intuiciji da vas vodi, a izbor će vam otkriti i kakva su vam očekivanja i na šta bi trebalo da obratite pažnju u njihovom ostvarenju.

Zalazak sunca broj 1:

Imate divnu sposobnost rešavanja problema i pomažete onima kojima je pomoć potrebna. Zbog toga vas svi toliko vole.

Očekujte promene u karijeri i ljubavi. I one će doći. Vi ste radili na sebi i postigli određeni nivo duhovnog razvoja koji vas vodi u zadovoljstvo.

Budite oprezni s ljudima koje ne poznajete dovoljno dobro. Tračevi i klevete su nešto što vas ne zanima, ali mogu da vam nanesu štetu. Vi spadate u individualce koji mogu mnogo toga da postignu snagom svoje volje.

U svemu što radite računajte na pomoć bliskih osoba.

Zalazak sunca broj 2:

Biti voljen jedan je od najvećih darova u životu, a vi to imate. Poznati ste po velikodušnom duhu, lepoti i beskonačnoj ljubavi prema drugima. 

Onako kako se ponašate prema drugima drugim osobama će pokazati kako se treba ponašati. Vi ste kulturna i lepo vaspitana osoba, koja uživa pažnju i simpatije drugih ljudi.

Vama je jasno da je najbolji način da popravite svoje raspoloženje upravo taj da nekome ulepšate dan.

Zalazak sunca broj 3:

Vi ste jedinstvena osoba. Zračite lepotom duše i optimizmom, a kada svoju sreću i pozitivnost delite s drugima, osećate se potpuno i srećno.

Nemojte da dozvolite da ljudi koji to ne zaslužuju crpe vašu divnu energiju. Pred vama su velika i lepa životna dešavanja, a pošto zračite pozitivnom energijom, izvesno je da ćete u život privući smo lepe stvari i događaje.

Ne gubite vreme sa onima koji vam ne šalju jednako dobru energiju i ljubav kao i vi njima.

Usredsredite se na ono što vam je važno.

(Telegraf.rs)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati