Slobodno vreme

Direktno.rs

26. 03. 2022. 14:00 0

Šta način na koji kucate poruke govori o vama?

Komunikacija sa bliskim ljudima i saradnicima danas se uglavnom svodi na poruke koje šaljemo putem mobilnog telefona. U zavisnosti od toga kako to radite, moguće je utvrditi kom tipu osobe pripadate.

Tip jedan: Kucanje sa obe ruke

Tehnologija vam nije jača strana, a pritom su vam brzina i efikasnost važnije od tačnosti. Verovatno ste mlađa osoba čiji su se palčevi istrenirali od igranja brojnih igrica i korišćenja najnovijih aplikacija. Volite da se zabavite, ne možete da zamislite svoj život bez interneta. Konstantno komunicrate i šaljete poruke najbližima.

Tip dva: Kucate jednom rukom, odnosno kažiprstom

Vi ste metodični. "Polako i sigurno do cilja" je vaš moto. Odgojeni u doba starih telefona i početaka televizije u boji, žalite uredno za danima kada je život bio jednostavniji. Drugim rečima, verovatno ste ostarili. Nove tehnologije vam često zadaju muku, ali ipak se trudite da se prilagodite i ne ostanete "van sveta".

Tip tri: Kucate na bilo koji drugi način

Vi ste tehnološki naučnik. Vi idete u korak s vremenom i uvek ste među prvima kada su novotarije u pitanju. Koristite glas kako biste uštedeli vreme, šaljete snimke, videe. Vaš telefon je vaš lični asistent, bez njega vi ne biste bili ono što jeste. On je jednostavno neizostavan deo vaše ličnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati