Slobodno vreme

Direktno.rs

08. 01. 2022. 16:59 1

Poruka izvinjenja malog Miljana raznežila sve (FOTO)

Preleti svakome preko jezika ružna reč ili psovka, nevažno od godina, pa je tako i jedan sedmogodišnjak jednu ružnu reč uputio svojoj mami. Njegovo pismo izvinjenja raznežilo je i nasmejalo sve.

Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" objavljena je fotografija jednog dečaka koji je napisao pismo izvinjenja svojoj mami jer joj je rekao ružnu reč. Njegovo pismo je izazvalo veliki broj reakcija i komentara u kojima su ljudi bili oduševljeni njegovim postupkom i željom da ispravi svoju grešku. Takođe ih je nasmejao i sadržaj pisma jer je u određenim delovima bilo zbunjujuće ko se kome tu izvinjava, ali može li mu se išta zameriti na nameri, dobroti i slatkorečivosti.

"Izvini, mama, što sam rekao onu ružnu reč. Mama, je li mi se izvinjavaš, ja tebi da. Izvini. Za mamu od Miljana", glasilo je pismo.

Svakako je mnoge nasmejao deo u kojem pita mamu da li mu se izvinjava verovatno želeći da je pita da li prihvata njegovo izvinjenje, ali su, ipak, na kraju svi bili dirnuti njegovim postupkom.

"Dete je verovatno mislilo da li mu majka prihvata izvinjenje... Dusa mala osećajna", "On se izvinjava, i ustvari puta mamu da li prihvata izvinjenje, ali treba ukapirati!", glasili su neki od komentara u kojima je otklonjena zabuna ko bi i kome trebalo da se izvini, a mnogi su rekli da i majka treba da se izvini sinu jer je verovatno od nje čuo ružne reči.

"Ona njemu treba da se izvini ako je od nje naučio da psuje", "Treba i ona da se izvini, te reči nije čuo od mene", pisalo je dalje u komentarima.

Na pismo nije ostala ravnodušna ni poznata crnogorska pevačica Danica Crnogorčević koja je napisala: "Jao, srećica mala. Pa on se njoj izvinio. Red je i ona njemu".

Kako se vama čini Miljanovo pismo mami? Da li biste prihvatili ovako iskreno izvinjnje?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati