Slobodno vreme

[ Izvor: Sensa ]

05. 07. 2021. 12:03 1

Nedelja u kojoj ste rođeni otkriva vašu duhovnu životinju

Kako datum rođenja pomaže da saznamo kakva nas budućnost očekuje - otkrijte ko je vaša duhovna životinja!

Nedelja u mesecu u kojem ste rođeni povezana je sa određenom duhovnom životinjom, koja maože ukazivati na tajne vašeg karaktera, ali i na budućnost i skrivene životne lekcije.

Mnogi drevni kalendari bavili su se predviđanjem sudbine i tumačenjem crta ličnosti, a u svakom je bilo važno oslanjati se na brojke u danu, nedelji i godini rođenja.

Nedelja u kojoj ste rođeni može ukazivati koja je vaša duhovnaživotinja i šta to poručuje o vašem životu, sudbinu, karakteru i budućnosti. Svaki mesec ima četiri nedelje, a saznajte šta ukazuje vaša nedelja rođenja:

Prva nedelja (Moćni medved) - od 2. do 8. u mesecu

Druga nedelja (Konj) - od 9. do 15. u mesecu

Treća nedelja (Soko) - od 16. do 22. u mesecu

Četvrta nedelja (Jelen) - od 23. do 29. u mesecu

Brojevi 30 i 31 - takođe se odnose na prvu nedelju u mesecu

Prva nedelja od 2 do 8, 30 i 31 dan - Moćni medved

Vaša duhovna životinja po nedelji vašeg rođenja je medved. Ova životinja govori mnogo o vašoj najdubljoj suštini. Snažni ste, pametni, velikodušni prema onima koje volite, pažljivi i vrlo proračunati. Po pravilu, kada ste ljuti, pokazujete najnegativniju osobinu svog karaktera. Ali, ova osobina često "radi" za vaše interese. Naučite da verujete svojoj intuiciji. Koristite svoju energiju u svoju korist. Budite hrabri u savladavanju nečeg novog i ne plašite se nepoznatog - to je tajna velike budućnosti.

Druga nedelja od 9. do 15. - Konj

Ova duhovna plemenita životinja simbolizuje slobodu, uživanje u životu i sposobnost da budete slobodnoi. Imate sposobnost da se suuočite sa izazovima i da se izdignete iznad situacije. Zvezde nastoje da ostvare svoj cilj, ništa vas ne može zaustaviti - nećete zastati ni pred najtežim preprekama. Tražite ravnotežu, kompromis između slobode i obaveza. Naučite da uravnotežite svoju energiju.

Treća nedelja od 16. do 22. - Soko

Verovatno ste spontani, nezavisni i imate jasne liderske osobine. Možete da vidite celu sliku i istovremeno uzmete u obzir i najmanje detalje u opštem kontekstu. Prija vam da radite u timu, ali više volite lični rast i samostalan razvoj. Ljudi teško stiču vaše poverenje. Vaša spontanost se često pretvara u impulsivnost. Treba razviti intuiciju - to je ono što će vam pomoći u najtežim situacijama. U budućnosti vas očekuje veliki uspeh, ali nemojte zapostaviti privatni život jer sreća neće biti potpuna.

Četvrta nedelja od 23 do 29 - Jelen

Vi ste bistra ličnost sa izvanrednim karakterom. Imate sposobnost da unesete svetle boje u svakodnevni život i rutinu. Unosite ljudima optimizam, ljubav, radost i sreću. Često zaboravite na sebe od preterane brige za druge. Budite oprezni - često imate tendenciju da potcenjujete ozbiljnost situacije. U ivotu vas očekuju brojni izazovi i razočaranja, ali bićete srećni ako ostanete dosledni svojoj prirodi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati