Slobodno vreme

I. V.

27. 06. 2021. 07:00 2

Kako vam trčanje ujutro može promeniti život?

Trčanje nam predstavlja jedinstvenu priliku da svet vidimo drugačije. Kroz ovu aktivnost zaista možemo promeniti život, ali mnogima je teško da počnu.

08Ujutro, kada ustanete na jutarnje trčanje, vaša glava će biti bistra, nećete imati vremena za gledanje u telefon i povećaćete energiju za celi dan pred vama.

Veća postignuća

Lopta koja se kotrlja nizbrdo ubrzaće kretanje kako se kreće prema dnu. Trčanje ujutro je sjajan način da figurativno pokrenete svoju loptu. Kao ljudi, hranimo se postignućima. Dovršavanje trčanja, posebno kada ostatak sveta još spava, mentalno nas stavlja ispred njih. Ovo nas gura od jednog malenog dostignuća do drugog. Na kraju ćete imati puno produktivniji i isplativiji dan.

Nova perspektiva

Sve stvari, bilo da su dobre, loše, ružne, lepe, u stvari su u našoj glavi. Perspektiva je izuzetno važna. Iako se možemo uznemiriti ako nam se pokvari novi telefon ili na poslu imamo previše obaveza, stvarnost je da bi neko dao sve što ima za čašu čiste vode za piće koju mi uzimamo olako. Poenta je u tome da je veoma jednostavno zaboraviti ono što imamo i koliko smo zapravo srećni. Dok trčite, odvojite minut da razmislite o svemu što vas čini ispunjenim u vašem životu. Ovakav način razmišljanja će vam pomoći da se bolje nosite s lošim stvarima koje dolaze, a da više uživate u dobrim.

Postavljanje ciljeva

Možete li zamisliti da profesionalni sportista hoda po terenu bez ikakvog plana igre? Ovo se čini gotovo nemogućim. Postoji izreka koja kaže: "Ne možete pogoditi metu koja nije tu". Pa, jutarnje trčanje je sjajno vreme za stvaranje te mete. Tokom trčanja odvojite vreme za razmišljanje o vaša tri glavna cilja za dan ispred vas. Trčanje će vas opustiti i stvoriti idealno okruženje kako biste svoj dan učinili uspešnim.

Motivacija da budete bolji

Kada razmislimo o najuspešnijim ljudima koji su ikada živeli, izgleda da svi imaju nešto zajedničko. Oni se stalno teraju da budu bolji. Trčanje ujutro će nas posetiti na ono što je potrebno da bismo bili uspešni. Ako neko pored vas ujutro trči brže, to vas može podsetiti da bez obzira na to koliko se trudili, neko će se uvek truditi više. Ovakav koncept razmišljanja na samom početku dana može napraviti veliku razliku između proseka i izvrsnosti. Uvek možete trčati s malo više intenziteta, zapamtite to!

Slika o sebi

Opšte je poznato da vežbanje pomaže i našem fizičkom izgledu. Kada ste disciplinovani i imate dosledno zdrav način života, sami sebe ćete doživljavati puno pozitivnije. Ako verujete u sebe da možete ustati rano, ostati u formi i biti bolji, ovakav mentalitet će vam pomoći da to i postignete. Ovaj način razmišljanja može poboljšati kvalitet vašeg života.

Ne samo jutarnje trčanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati