Slobodno vreme

Direktno.rs

01. 01. 2022. 09:03 2

Lepo počnite godinu da bi 2022. bila takva: Evo predloga

Nepisano je pravilo da kako vam protekne prvi dan nove godine "određuje" u kom smeru će teći i svi ostali, zato uradite danas ono što vam najviše prija!

Da bi vam cela godina bila lepa i da biste bili srećni, zadovoljni, evo nekoliko ideja kako da je započnete.

Porodični ručak i susreti sa prijateljima

Prvog dana godine okružite se porodicom, prijateljima, ljudima koje volite. Uživajte u hrani, razgovoru, druženju, smehu – i neka tako ostane cele godine.

Zapišite planove

Napravite listu planova koje želite da ostvarite ove godine, i uživajte u osećaju zadovoljstva svaki put kada precrtate nešto sa spiska.

Sredite orman

Raščistite nered u svom životu tako što ćete početi od ormana – iz njega izbacite sve što niste obukli prethodne godine. Sve ono što je u dobrom stanju, nije iscepano, možete da donirate negde i tako još nekome ulepšate ovu godinu!

Odgledajte film

Pogledajte jedan novogodišnji film – nasmejaće vas i opustiti, a to je sjajan početak nove godine.

Provozajte se kolima

Onako bez cilja. Samo mala vožnja uz muziku, kroz pust grad. Još ako ste u društvu koje volite, nema ništa što će vam prijati više.

Postavite sebi izazov

Decembar je mesec kada se previše pije, jede i troši, a januar je prilika da se sve to ispravi. Postavite sebi neki mali cilj – recimo, da ovog meseca nećete da pijete alkohol, da nećete preterivati u trošenju novca, jedenju slatkiša...

Idite na trčanje ili se upišite na neki sport

Počnite ovu godinu time što ćete zdravlje staviti na prvo mesto. Možete u laganu šetnju ili trčanje, ili za početakd a se učlanite u teretanu ili na neki sport koji volite.

Razmestite stvari ili komad nameštaja

Ne morate da razmestite sve u kući, dovoljno je da premestite lampu na drugo mesto ili kauč, recimo, pa da vam prostorija izgleda drugačije i lepše.

Takođe, ova mala promena će pozitivno uticatina vaše raspoloženje.

Raščistite radni sto

Ako vam se čini da nikako da "dođe na red" da sredite radni sto, sada je pravo vreme da ga raščistite – bacite sve što vam ne treba, organizujte i uredno složite, očistite.

Isplanirajte sastanak sa partnerom

Ipak, ne dozvolite da vam se sve što ste isplanirali za danas ispreči na putu uživanja sa partnerom. Isplanirajte sastanak za vas dvoje, a ako ne želite negde da izađete, dovoljno je da se posvetite jedno drugom kod kuće i uživajte u kvalitetno provedenom zajedničkom vremenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati