Savremena žena

Direktno.rs

17. 08. 2024. 13:57 1

Kejt Midlton ima posledice od hemoterapije? Ovaj DETALJ je svima promakao (VIDEO)

Kejt Midlton i princ Vilijam čestitali su britanskim sportistima uspehe na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je bilo prvo pojavljivanje princeze u poslednjih dva meseca, a pažnju su privukle njene ruke.

Kejt Midlton u videu ne nosi verenički prsten s dijamantom i safirom, legendarni komad koji je nekad pripadao princezi Dajani. Umesto njega, na ruci princeze od Velsa primećen je jednostavan prsten.

Iako mnogi veruju da je razlog za promenu prstena taj što je ovaj dobila za 13. godišnjicu braka, lekari su otkrili da razlog promene prstena može da bude i hemoterapija. Stari verenički je mnogo masivniji od novog.

- Hemoterapija može podstaći zadržavanje tečnosti u rukama, zbog čega mnogi pacijenti tokom lečenja od raka moraju da skinu prstenje - objasnio je onkolog za britanski Hello.

Objanjavajući posledice koje hemoterapija ostavlja na obolelu osobu otkrio je i da tretmani mogu da uzrokuju osetljivost i iritaciju kože, zbog čega nošenje prstenja može da bude neprijatno po osobu.

Zanimljivo je bilo i izdanje princa Vilijama. Princ je pustio bradu, a iako na prvi pogled izgleda malo zapušteno, njegovi fanovi oduševljeni su odlukom da opet ima bradu, pa su ga nahvalili u komentarima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati