Savremena žena

Mediji

08. 08. 2024. 21:55 0

Otkrivamo TAJNU dijamanata Jelene Đoković! Samo jedan vredi BOGATSTVO, a ovako se prave (FOTO)

Jelena Đoković svojim modnim kombinacijama oduševljava i Anu Vintur, a na svakom turniru pomno se prate odevni komadi koje nosi. Jelena obožava eleganciju. Bira jednostavne i uglavnom jednobojne modele koji odišu luksuzom, a u poslednje vreme najviše nosi belu boju.

Ipak, kada je nakit u pitanju, uvek bira svoj omiljeni brend "Idyl". Njegov zaštitni znak su dijamanti koji se prave na specijalan način. Proizvedeni su u laboratoriji pomoću najsavremenije tehnologije. Izgledaju isto kao dijamanti iz rudnika.

Zašto je njen nakit u Parizu privukao toliku pažnju?

Cifra boli glava

Belom haljinom je očarala prisutne, ali ništa manje pohvala nije dobila za zlatne minđuše. Reč je o modelu "Jill" koji ima četiri veća dijamanta i nekoliko manjih. Na zvaničnoj stranici ovog brenda, postoje modeli od belog i roze zlata. Cena jednog para iznosi 1.560 dolara, odnosno, nešto više od 167.000 dinara.

Jelena je model uklopila sa još jednim pod nazivom "Leah". Dok je pratila Novakov meč, imala je minđuše Lucia, Bea i Lou, a oko vrata ogrlicu Solo III koja košta 595 dolara, odnosno nešto više od 63.000 dinara. Ipak, najskuplji model su "La Poeme" zlatne minđuše sa dijamantima koje koštaju 5.290 dolara, odnosno više od 567.000 dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati