Savremena žena

Direktno.rs

16. 07. 2024. 07:20 0

Štedela godinama, a onda je sebi kupila traktor! Mari (97) konačno uživa za sve pare (VIDEO)

Da godine ne treba da budu broj, to upravo dokazuje i ova baka Mari Erikson iz Svonsija. Naime, ona je rešila da sebe za 97. rođendan časti jednim dobrim - traktorom!

Ova žena je oduvek volela da uređuje dvorište, a to je dokaz i njeno imanje koje se prostire na 2,5 hektara zemlje.

- Mene dvorište opušta i ne volim da radim kućne poslove. Uvek sam sama kosila svoj travnjak, kada sam bila mlađa rado sam koristila kosilicu, ali sada je to malo teže - rekla je Mari, piše "Tumto10".

Ona je, kada je reč o kosilicama, bila verna jednom proizvođaču i znala je da ima i po nekoliko komada u dvorištu. Međutim, nedavno je videla jedan traktor tog proizvođača koji je mogla da koristi za košenje koristeći pedale.

Rekla sam sebi da ga želim i zaista sam štedela novac dok nisam skupila dovoljno kako bih mogla da ga platim - rekla je nasmejana Mari, inače majka čak petoro dece.

Za svoj rođendan u maju, skupila je sasvim dovoljnu cifru koja bi mogla da pokrije troškove ovog traktora. Pošto je svesna da njena deca imaju svoje živote, trudi se da im ne smeta i da vodi samostalan život, ipak ih je zbog oduševljenosti traktorom, zamolila da pođu sa njom kako bi dali svoj sud.

Zaposleni u prodavnici su smatrali zanimljivim to što je žena od 97 godina rešila da kupi deo ovakve opreme i da su bili oduševljeni njenim stavom.

Rekla je da kada ne vozi traktor, voli da plete ili čita. Ipak, priznaje da joj je vožnja traktorom omiljena aktivnost i da se svaki put raduje kada treba da ga vozi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati