Savremena žena

Direktno.rs

04. 07. 2024. 11:53 0

Najbrkatija žena na svetu! Dlakavija od muža (VIDEO)

Ika Fisra postala je poznata na društvenim mrežama kao, kako je mnogi opisuju, "devojka sa najvećim brkovima" koje sama često, tendeciozno i upadljivo ističe u gotovo svim svojim objavama na društvenim mrežama.

Ika živi u mestu Sabang, u provinciji Aceh u Indoneziji, a iz fotografija na njenom profilu možemo da zaključimo da je vrlo religiozna.

Takođe, ova mlada žena, koja je zbog velikih brkova postala primećena širom sveta, odnedavno je i u srećnom braku, a fotografije sa svog venčanja je podelila na TikToku.

U komentarima ispod videa sačinjenog od zajedničkih fotografija je otkrila da je njen suprug stariji osam godina, a brojni pratioci su joj poželeli srećan i dugovečan brak.

Pišu joj da "više zaliči na žensko".

Ipak, nisu svi bili toliko blagonakloni u iskazivanju svog mišljenja, pa su mogle da se pročitaju i maliciozni komentari.

- Ne znam ko ima veće brkove, ti ili tvoj muž.

- Mogla bi obrve da središ, zaista ti deluju neuredno.

- Zašto se ne potrudiš da više izgledaš kao žensko? samo je deo upita i sugestija koje smo mogli da pročitamo ispod video snimaka na njenim profilima na društvenim mrežama.

Ipak, čini se da ova mlada Indonežanka ne haje previše za tuđa mišljenja, pa je pored neočupanih brkova i obrva sa pratiocima podelila i prizor svojih dlakavih nogu tokom tetoviranja, čime je opet izazvala burne reakcije javnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati