Savremena žena

Direktno.rs

23. 06. 2024. 18:06 1

Hajdi Klum se ponovo skinula - muškarci u transu, nikad bolje nije izgledala (FOTO)

Slavna lepotica Hajdi Klum proslavila je nedavno je proslavila 51. rođendan, a sudeći po njenim najnovijim fotografijama nikada nije izgledala bolje.

Ona je novim fotografijama na Instagramu zapalila mreže, a na sebi je imala samo donji veš i širok osmeh. Ipak, među laskavim komentarima na račun njene savršene linije provukli su se i oni koji kritikuju njeno ponašanje.

Naime, Hajdi Klum pohvalila se svojom besprekornom, vrlo vitkom figurom, pozirajući u kompletu donjeg veša od prozirne bele čipke. Zavodljivo je pozirala na trosedu, a akcenat je i na bujnom dekolteu.

Javnost podeljena

Uz objavu je kratko poručila "Dobro jutro, ljubavi moja"ali je onemogućila komentare ispod footgrafije. Ipak, ovaj post brzo je postao viralan na drugim mrežama, gde su joj mnogi uputili komentare.

"Meni ovo nije seksi, deluje kao očajnica", "Očajnička potreba za pažnjom", "Gde je granica vulgarnog ponašanja", bili su samo neki od komentara kritike upućeni na njen račun.

Ipak, većina ljudi bila je oduševljena njenim izdanjem i nahvalili su joj savršenu liniju i stas kojim pleni u šestoj deceniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]

Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati