Savremena žena

Direktno.rs

20. 06. 2024. 22:02 0

Princeza Dajana se tajno sastajala sa poznatim glumcem! Vilijam saznao, pa ga zvao na razgovor (FOTO)

Princ Vilijam šokirao je glumca Kevina Kostnera, kada je organizovao privatni sastanak na kome mu je otkrio da se sviđao njegovoj majci, princezi Dajani.

Princ Vilijam ostavio je holivudsku ikonu Kevina Kostnera zaprepašćenog kada je otkrio da je njegova pokojna majka, princeza Dajana, bila pomalo nežna prema njemu. Glumac, poznat po ulogama u "Ples sa vukovima" i "Telohranitelj", bio je zatečen tokom privatnog sastanka sa kraljevskom porodicom pre nekoliko godina.

Neočekivani poziv

Kostner, koji sada ima 69 godina, bio je na putovanju u Velikoj Britaniji kada je dobio neočekivani poziv od princa Vilijama. Prepričavajući nesvakidašnji susret za časopis "People", Kostner je rekao:

- Slučajno sam bio u Engleskoj i dobio sam poruku da bi princ voleo da razgovarara sa mnom, i upitao sam, 'Što? Ali sam onda pristao.

Tokom njihovog razgovora jedan na jedan, princ od Velsa je Kostneru doneo otkriće o tajnom divljenju njegove majke.

Upoznali smo se u ovoj sobi i bili smo samo nas dvojica. Prišao je i rukovali smo se... Prva rečenica iz njegovih usta bila je: "Znaš, mojoj si se mami nekada sviđao" - pričao je Kostner. 

Kevin zanemeo

Ova bomba bila je pravi šok za zvezdu, pogotovo jer ga je podsetila na njegove ranije susrete sa Dajanom, gde je razgovarao o njenoj mogućoj ulozi u nastavku njegovog hit filma iz 1992. "Telohranitelj", izveštava Gloucestershire Live .

- Postojao je trenutak kada je to stvarno bilo u planu, vrlo tiho, jer ja tako funkcionišem - otkrio je Kevin Kostner, otkrivši detalje susreta sa princezom Dajanom.

Ali to nije bilo bilo kakvo upoznavanje. Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, bila je ta koja je spojila glumca i princezu.

Kevin se rado prisetio nameštanja, rekavši:

Bilo je tako slatko. Sara je bila ta koja je ovo namestila. Sara je bila jako kul... mogla je da kaže: "Pa, i ja sam princeza. Šta je sa mnom ? " Ona to uopše nije učinila, Dajna i ja smo pregovarali.

Holivudska ikona, poznata po svojoj izvanrednoj karijeri koja traje više od četiri decenije, imala je dobar udeo nezaboravnih trenutaka, uključujući osvajanje dva Oskara, tri Zlatna globusa i dve nagrade Ceha glumaca. Kostner svoj životni put opisuje kao "neverovatno neobičan" i "uglavnom prekrasan".

Uprkos svom profesionalnom uspehu, Kevin je takođe posvećen otac sedmoro dece. Trenutno je samac nakon što je njegov razvod od druge supruge Kristine Baumgartner okončan ranije ove godine.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati