Savremena žena

Direktno.rs

21. 03. 2024. 13:50 0

"Nula za državu": Scena iz porodilišta- uobičajeno? (VIDEO)

Video snimak na kojem se vidi kako tek porođenoj ženi suprug dostavlja kroz prozor neophodne stvari za higijenu uz pomoć kanapa proširio se mrežama, a komentari ne prestaju.

Situacija u srpskim porodilištima je neisrpna tema odnosno poražavajuća realnost u Srbiji, a dok se svi nadamo da će se nešto ubrzo promeniti, jedan tragikomičan video snimak osvanuo je na Instagramu. Tačnije, voditeljka Ana Mihajlovski je podelila je video snimak na Instagramu.

- Ako ste se ikada pitali kako da u 21. veku dostavite tek porođenoj ženi neophodne stvari za higijenu koje u bolnici nema, ovo je jedno od omiljenih srpskih načina - rekla je voditeljka u snimku na kojem se vidi kako uz pomoć kanapa vezanog za kesu tek porođenoj ženi partner dostavlja neophodne stvari za higijenu.

Ana je dodala i opis: "Ko hoće, nađe način".

Snimak je brzinom svetlosti postao viralan, a usledila je lavina komentara.

"U kutiju od plazme su mi pakovali sendviče jer je to jedino bilo dozvoljeno,sok i voda..", podelila je jedna korisnica svoje iskustvo.

"I plazmu i vodu, pošto skoro 12 sati se ništa ne donosi od hrane i pića, a majke su budne skoro celu noć", dodala je druga.

"Ja sam poučena iskustvom spakovala u stvari pite ispod sača, nisu ih našli..pa sam delila sa cimerkama", napisala je treća.

Ređali su se dalje komentari:

"Ja ne mogu da verujem sta gledam. Ali ne mogu da verujem".

"Gospođo ministarko, je l ovo normalno, šta Vi mislite??? Vama donesu u fotelju, a običnim smrtnicima ovako. Bravoooo".

„100 bodova za snalažljivost i nula bodova za državu“.

"Ovo je tužno".

"Najčešći savet koji sam dobijala je upravo taj da ponesem kanap da mi moji dostave da jedem".

"Ovo jeste istina, ja sam prljave stvari mužu bacala kroz prozor, nije imao ko da iznese prljav veš, a čisto su nam donosili. Ležala 6 nedelja.
Malo humora: 2020. decembar. Beba od 4 meseca i ja u Mišoviću, dobili smo koronu i u bolnici smo na ispitivanjima, dobro smo ali zbog njega smo morali da ostanemo tamo. Noć, ja ogladnela, nemamo ništa, večera je davno prošla, a beba sisa. Muž kaže, ne brini, stižu palačinke, a kanap sam ti poslao jutros, pogledaj u kesi. Tresle su mi se ruke, jer smo bili visoko, kesa se ljulja i uleće u sestrinsku sobu nekoliko spratova ispod, a prozor im otvoren. Mislim se pih koji sam baksuz, ako mi sad odu palacinke. Ali nisuuu. Bilo mi je zabavno i smešno. Ali zapravo i nije mi sad više smešno".

"Ovo samo kod ekonomskog tigra ima".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati