Savremena žena

[ Izvor: Mediji ]

19. 02. 2024. 16:26 1

Venčanica mlade iz Prištine o kojoj svi pričaju (VIDEO)

Snimak jedne venčanice koju potpisuje brend sa tzv. Kosova nedavno je obišao pola sveta i izazvao pravu buru na društvenim mrežama. Polemika ljudi sa svih meridijana u vezi toga da li je haljina primerena za mladu ili ne toliko se rasplamsala da je došla čak i do britanskih medija!

Naime, modna kuća iz Prištine specijalizovana za izradu venčanica nedavno je podelila snimak lepe manekenke u raskošnoj, neverovatno upečatljivoj venčanici koji su oni dizajnirali.

- Osećajte se kao kraljica na svom venčanju - piše u opisu snimka na kome model nosi bajkovitu haljinu u beloj boji protkanu srebrnim štrasom, te rukavima i gornjim delom koji vizuelno kreiraju oblik leptira.

Ovaj video ubrzo je postao viralan i zabeležio je preko 1, 7 miliona pregleda, te u odeljku komentara okupio korisnike iz različitih delova sveta - neki su imali puna usta hvale, a drugi su šokirani dubinom dekoltea na ovoj pompeznoj toaleti.

Kreacija, koja inače košta oko 4.500 evra, svakako ostavlja snažan utisak, luksuzna je i neobična, ali jedan detalj je mnogima zasmetao. Možda ste pretpostavili - većini se ne dopada činjenica da neka nevesta nosi na venčanju dekolte toliko dubok da grudi svakog trenutka mogu da joj "izlete" iz haljine.

"Uništili ste divnu haljinu i učinili da izgleda kao đubre", "Ovakav dekolte ne izgleda ni pristojno ni elegantno, a pre svega nije praktičan - pitajte mladu da li bi mogla opušteno da pleše u ovome", "Zašto pokazivati toliko gole kože na svom venčanju?", "Neverovatna venčanica, ali je veoma ružno što su grudi skroz otkrivene", "Mlada u ovome ne bi mogla da se pomera, a da se ne zabrine da joj neće proviriti bradavice", "Rizikujem da zvučim staromodno, ali ovo je preterivanje", "Meni ovakav dekolte ne izgleda kraljevski", "Koja žena može da igra u ovome?", samo su neki od komentara.

Šta vi kažete - dopada li vam se ova venčanica?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati