Savremena žena

Direktno.rs

16. 02. 2024. 11:34 11

"Spavala sam sa 22 lika za 10 dana": Uvrede, pa odgovor

Njeno ime je Tajla Medison, živi u Njukaslu u Australiji, a nakon što je nedavno raskinula vezu, preselila se u Evropu i bila na odmoru 10 dana. Za to vreme imala je intimne odnose sa 22 muškarca, kako je otkrila na Tiktoku. Njena priča pokrenula je dosta negativnih komentara, na šta ona nije ćutala.

Spavala sa 22 muškarca za 10 dana, govore joj da treba da se stidi, ona im uzvratila.

- Ostavila sam dečka i otišla na odmor 10 dana. Cilj mi je bio da spavam sa 20 muškaraca, ali, evo, došla sam na broj 22 - rekla je.

Među komentarima su i oni u kojima se ističe da bi trebalo da se stidi zbog načina života.

- Pokušavam da blokiram većinu negativnosti, ali na ovom nivou to je teško ignorisati. Mislim da je grubo biti nazvan ''sramota''. Da je neki tip objavio video, on i njegovi prijatelji bi jedan drugome čestitali i navijali zbog toga. Izuzetno je tužno što su ovakvi dvostruki standardi 2024. godine, i dalje - naglasila je i poručila: "Muškarci nikada neće morati da dožive ovakvu osudu ili da znaju kako je to biti kada vas zovu dro*a. Nikada ne bih snimala video pa nekog nazivala pogrdnim imenima".

Ima i onih koji je brane pa takođe poručuju da vladaju dvostruki standardi.

"Zamislite da vam je životna misija da spavate sa svakim muškarcem na kog naiđete, objavite to na internetu i očekujete pohvale za to", ne jenjavaju ni kritike. Kako vi komentarišete ovu ispovest?

Tajla je i ovo rekla: "Seks je samo deo života. Mislim da nemam da se bilo čega stidim. Moji voljeni me poznaju i znaju kakva sam osoba u stvarnom životu, moj onlajn sadržaj samo je tu da izgradim posao. Uvek sam bila otvorena knjiga o bilo čemu u životu i volim da moji društveni mediji budu odraz toga, tako da nema mnogo toga što je zabranjeno. Svaki dan neko ima problem s onim što radim na poslu ili s onim što izabere da objavi", piše Daily star.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati